Fri. Dec 8th, 2023
Download CS 1.6 Lant Final V2 (2020)

De aici puteți descărca CS 1.6 Lant Final V2 – o nouă versiune a unei celebre ediții Counter-Strike. Este o versiune foarte grozavă pentru toți jucătorii, deoarece include un design nou uimitor și alte caracteristici foarte frumoase, inclusiv mâini noi, modele clasice de jucători și multe altele. Pentru a experimenta pe deplin această ediție, vă recomandăm să o încercați cu roboți și, bineînțeles, online, care este cel mai bun fel de a juca jocul.

Din momentul în care începeți jocul lansându-l direct prin ancorarea desktopului sau din directorul jocului cu un lansator, veți observa meniul de joc reproiectat care include o imagine de fundal minunată dezvoltată de 1ant însuși și o schemă de culori închise foarte unică. După ce intrăm pe un server de joc, următorul lucru pe care îl vedem sunt noile modele de mâini pentru arme standard. Arată foarte bine și funcționează destul de bine, așa că este un supliment bun.

Modelele de jucători din CS 1.6 Lant Final sunt modele clasice originale, vechi de școală, din ediția anterioară a lui Counter-Strike. Din nou, arată foarte frumos și se potrivesc lin modului de joc. În afară de asta, este foarte esențial și important de observat că jocul include boți și un meniu puternic de bot (apăsați H pentru a deschide) care vă permite să jucați orice hărți, chiar și pe cele pe care le creați singur cu jucători CPU care generează puncte de referință automat. Să nu mai vorbim de faptul că toți jucătorii noi ar trebui să joace cu roboți în prima săptămână sau cam asa ceva pentru a dezvolta suficientă abilități pentru un server public online.

Counter-Strike Lant Final are cel mai eficient sistem de protecție care vă permite să jucați pe orice server fără să vă faceți griji de a primi un virus sau orice alt script rău intenționat. Cu toate acestea, vă recomandăm totuși să alegeți un loc în care să vă alăturați în browserul de server din joc, deoarece toate serverele de acolo sunt monitorizate 24/7 și toate cele suspecte sunt eliminate instantaneu. De asemenea, nu uitați să verificați opțiunea de meniu „server aleatoriu” în cazul în care vă este prea lene să găsiți un server manual, acesta face treaba pentru dvs. Totuși, vă sfătuim să le sortați prin ping și să vă conectați la cel mai potrivit pentru a primi cea mai bună experiență de joc.

Descărcare CS 1.6 Lant Final Download CS 1.6 Lant Final Descărcare CS 1.6 Lant Final Download CS 1.6 Lant Final Descărcare CS 1.6 Lant Final Counter Strike 1.6 hd Edition CS 1.6 Lant Final Counter Strike 1.6 Lant Final Download

Caracteristici:

1ant design original
Modele cu maini negre
Modele de jucători vechi
GUI negru
Boți (Controale: H)
Garantat pentru a rula pe Windows 10+ și alte versiuni
47/48 proto
Protectie 100% anti-hacking
Viteză de descărcare nelimitată
Instalare rapidă (mai puțin de un minut)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *