Thu. Apr 18th, 2024
download cs 1.6 navi

Na’Vi (Natus Vincere) tradus din latină – născut pentru a câștiga. În 2009, s-a format o echipă din Ucraina, care pentru prima dată în istorie a câștigat 3 turnee principale de sport pe an (Intel Extreme Masters, Electronic Sports World Cup și World Cyber Games 2010).

Au câștigat împotriva unor echipe precum SK Gaming, Fnatic, UNITED, Mousesports.

Echipa a fost formata din: Daniel Zeus Teslenko (Harkov); Ivan Edward Suharjov (Harkov); Serghei Starix Ischuk (Kiev); Arseniy ceh9 Trinozhenko (Lvov); Egor Markeloff Markelov (Dnipropetrovsk). Echipa 2010-2012 a jucat 38 de turnee, dintre care au câștigat 15. Pe lângă toate aceste rezultate în 2010, Egor Markelov „Markeloff” a câștigat titlul de cel mai bun jucător Counter-Strike 1.6. cs 1.6 Na’Vi este un joc care este bine ajustat și care vă va permite să atingeți cote maxime în timp ce jucați counter-strike 1.6 împotriva altor jucători.

Ansamblul Counter-strike 1.6 Na’Vi este original, care este fără modificări și include mai multe modificări. În noul ansamblu Cs 1.6, noul meniu a fost reparat. Noul meniu de culori a fost și el actualizat și acum întregul text al jocului este perfect vizibil. Clientul cs 1.6 Na’Vi este tradus complet în rusă, iar conversațiile în rusă au un design frumos de meniu.

Caracteristicile jocului: Protocolul 48; Patch non Steam versiunea 44 (Orange Box); Funcționează cu Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows XP, Windows Vista; Antecedentele membrilor echipei Na’Vi; Traducere în engleză; Protecție împotriva blocării jocului, virușilor și reclamelor; Modele de mâini, jocuri și arme realizate în stilul autorului Na’Vi; Boți foarte puternici, care se arată destul de eficient în joc; Servere de căutare stabile și de înaltă calitate; Dimensiune – 182 MB.

Cel mai bun site de filme online:

filme online
filme online gratis
filme hd
filme actiune
filme aventura
filme comedie
filme de animatie
filme de dragoste
filme de familie
filme documentare
filme drama
filme erotice
filme fantastice
filme horror
filme istorice
filme mister
filme noi
filme politiste
filme razboi filme romanesti
filme sf
filme thriller
seriale online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *