Thu. Apr 18th, 2024
download cs 1.6 zombie

Suntem bucuroși să vă prezentăm cea mai nouă versiune a Counter-Strike: CS 1.6 Zombie Edition. Această versiune a jocului este concepută special pentru Zombie Plague, ceea ce înseamnă că este perfectă pentru modul zm. Include un stil uimitor și atmosfera care vă garantează că vă va duce în lumea întunecată a răului și a groază.

Descărcați CS 1.6 Zombie pentru a experimenta un single player complet funcțional, cu zombie bot și AmxModX, care vă oferă drepturi de administrator, astfel încât să puteți personaliza jocul, să schimbați hărți, să teleportați și multe altele dintr-un meniu foarte convenabil (doar apăsați F3). Veți avea, de asemenea, un cârlig și veți putea zbura cu ușurință în jurul hărții CS 1.6, doar apăsați V sau Mouse3 pentru a o activa.

De asemenea, meniul vă permite să comutați de la un mod Daylight la Nightmare, schimbând în esență modul fulger de la zi la noapte, care este, de asemenea, o parte foarte importantă a jocului. Practic CS Zombie Edition vă oferă cea mai uimitoare experiență ZM posibilă. Pe lângă jocul offline, jocul multiplayer este disponibil și în această versiune cu unele dintre cele mai bune servere pe care le puteți găsi.

Puteți alege pur și simplu opțiunea „Server zombie aleatoriu” din meniu pentru a vă conecta la unul dintre servere sau puteți porni browserul de server care constă numai din servere zm. Fii sigur că toate locațiile sunt grozave pentru a juca, așa că va trebui doar să-l găsești pe cel pe care-l iubești cel mai mult și să te pregătești să-ți petreci restul zilei luptă cu forțele întunericului.

Descărcați CS 1.6 Zombie Descărcați CS 1.6 Zombie Descărcați CS 1.6 Zombie Descărcați CS 1.6 Zombie Descărcați CS 1.6 Zombie Counter Strike 1.6 hd Edition CS 1.6 Zombie Edition Counter Strike 1.6 Descărcare zombie

Caracteristici:

Atmosfera zombie Modele noi de arme Zombie Plague Mod AmxModX Cârlig (Comenzi: V sau Mouse3) Meniul Administrator: F3 Zombie Bots (Controale: H) Garantat pentru a rula pe Windows 10+ 47/48 proto Protecție 100% anti-hacking Viteză de descărcare nelimitată Instalare rapidă (mai puțin de un minut)

Cel mai bun site de filme online:

filme online
filme online gratis
filme hd
filme actiune
filme aventura
filme comedie
filme de animatie
filme de dragoste
filme de familie
filme documentare
filme drama
filme erotice
filme fantastice
filme horror
filme istorice
filme mister
filme noi
filme politiste
filme razboi filme romanesti
filme sf
filme thriller
seriale online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *