Thu. Apr 18th, 2024
Download CS 1.7 - downloadcs2.com
Download CS 1.7 Astăzi este cu adevărat un moment istoric, pentru că este ziua în care iese în sfârșit noua versiune de Counter-Strike. Suntem mândri să vă prezentăm și vă lăsăm să descărcați CS 1.7 - cea mai nouă ediție de joc cea mai proaspătă de până acum. Desigur, are o mulțime de îmbunătățiri uimitoare noi lângă jocul anterior CS 1.6 și vom vorbi despre toate în detaliu. Cu toate acestea, acum dorim să vă informăm că puteți descărca CS prin link direct sau torrent. Ambele moduri funcționează bine, dar vă sugerăm totuși să alegeți link direct, deoarece este cel mai eficient mod de a obține jocul.

Acum este timpul să ne uităm la Counter-Strike 1.7 în detaliu. Chiar de la început suntem întâmpinați cu un design grozav al meniului principal: o imagine de fundal uimitoare, o coloană sonoră puternică și o nouă schemă de culori. Inutil să spun că arată destul de grozav și arată într-adevăr o mulțime de promisiuni. La intrarea pe server începem să observăm și alte funcții noi: modelele de jucători sunt îmbunătățite grafic și au capete explozive pe o lovitură de cap care arată cu adevărat cool și brutal.


Toate skin-urile de arme sunt complet schimbate: seamănă mult cu cele de la CS:GO, este corect să spunem că arată și mai bine. Sunetele au fost de asemenea înlocuite și îmbunătățite, așa că împușcarea acestor arme este o experiență cu adevărat satisfăcătoare. Un alt motiv pentru a descărca Counter Strike 1.7 este un nou HUD uimitor care include atât de multe detalii și pare mult mai frumos decât cel din versiunea anterioară. De asemenea, autocolantele sunt și ele noi, ceea ce înseamnă că gloanțele lasă găuri și urme mai detaliate și asta adaugă și atmosferă.

Dar poate cea mai importantă caracteristică a CS 1.7 este noile texturi ale hărților. Acum, toate hărțile standard precum de_dust2, de_train, de_cbble și multe altele au texturi complet noi în format HD, care le fac să arate mult mai frumos și creează o atmosferă HD complet nouă a jocului. Din acest motiv, grafica din cstrike 1.7 este la un nivel diferit față de versiunea anterioară. Desigur, pe lângă toate acestea există boți, protecție puternică împotriva oricăror scripturi rău intenționate și sute de servere diferite în browser.

Descărcați CS 1.7 Descărcați CS 1.7 Descărcați CS 1.7 Descărcați CS 1.7 Descărcați CS 1.7 Counter Strike 1.6 hd Edition CS 1.7 Descărcați Counter Strike 1.7

Caracteristici:

   Nouă atmosferă și design uimitor
   Modele de arme HD
   texturi hărți HD)
   GUI nou, HUD, radar și multe altele
   Boți (Controale: H)
   Garantat pentru a rula pe Windows 10+ și alte versiuni
   Protecție 100% anti-hacking
   Viteză de descărcare nelimitată
   Instalare rapidă (mai puțin de un minut)

Cel mai bun site de filme online:

filme online
filme online gratis
filme hd
filme actiune
filme aventura
filme comedie
filme de animatie
filme de dragoste
filme de familie
filme documentare
filme drama
filme erotice
filme fantastice
filme horror
filme istorice
filme mister
filme noi
filme politiste
filme razboi filme romanesti
filme sf
filme thriller
seriale online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *