Fri. Dec 8th, 2023
CS2 DOWNLOAD

Counter-Strike 2 este cel mai mare salt tehnic înainte din istoria Counter-Strike, asigurând noi funcții și actualizări pentru anii următori.

Toate noile caracteristici ale jocului vor fi dezvăluite când va fi lansat oficial în această vară, dar drumul către Counter-Strike 2 începe astăzi ca un Test limitat pentru jucători CS:GO selectați.

În această perioadă de testare, vom evalua un subset de funcții pentru a elimina orice probleme înainte de lansarea la nivel mondial.

Counter Strike 2 vă va oferi acces la toate echipamentele dvs. CS:GO la lansare. Ai auzit bine – Valve a confirmat că vei putea „aduce întregul inventar CS:GO cu tine la Counter-Strike 2”. Aceasta înseamnă că nu numai că veți putea păstra fiecare articol pe care l-ați colectat, dar că toate vor „beneficia de iluminarea și materialele Sursei 2” pentru a vă asigura că arată mai bine ca niciodată.

Ca parte a pachetului actualizat, setul inițial de hărți Counter-Strike 2 a fost construit pentru a profita de noile instrumente și funcții de randare Source 2. Aceasta înseamnă că ar trebui să vă așteptați să vedeți o reconstrucție a unora dintre favoritele CS:GO și actualizări atente pentru altele. De exemplu, Overpass este în curs de revizuire completă pentru a folosi noile instrumente ale motorului; Nuke va profita de noua iluminare Source 2 pentru a produce materiale, iluminare și reflexii realiste; o hartă cheie de piatră de încercare precum Dust 2 va primi îmbunătățiri la iluminare și citirea caracterelor, dar fundamentele sale vor rămâne altfel neatinse. Iată o listă completă a hărților Counter Strike 2 pe care le-am selectat până acum din trailere:

  • Dust 2
  • Italy
  • Mirage
  • Nuke
  • Overpass
  • Train

Grenadele de fum sunt acum obiecte volumetrice dinamice care interacționează cu mediul și reacționează la iluminare, focuri de armă și explozii.

Smoke are acum capacitatea de a interacționa cu alte evenimente de joc, creând noi oportunități. Gloanțele și grenadele HE pot împinge fumul pentru a îndepărta pentru scurt timp liniile vizuale sau pentru a extinde ocluzia.

Acum, fumul se va scurge din ușile deschise și ferestrele sparte, va coborî și urca scările, se va extinde pe coridoare lungi și se va combina cu alte fumuri.

În Counter-Strike 2 particulele de fum funcționează cu sistemul de iluminare unificat, permițând lumină și culoare mai realiste.

LINK-UL DE DOWNLOAD VA FI DISPONIBIL IN CURAND!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *