Fri. Dec 8th, 2023
Download CSGO for PC - downloadcs2.com

DESPRE JOC

Counter Strike Global Offensive (CS:GO) este un joc popular cu împușcături la persoana întâi dezvoltat de Valve Corporation și Hidden Path Entertainment. Jocul a fost lansat pe 21 august 2012 și este a patra parte din seria Counter Strike. CS:GO este un joc multiplayer care a câștigat o popularitate imensă la nivel mondial, datorită jocului său unic, strategiilor tactice și naturii competitive. Jocul este disponibil pentru descărcare pe diverse platforme, inclusiv Windows, macOS, Linux, PlayStation 3, Xbox 360 și Xbox One. Pentru a descărca CS:GO, jucătorii pot vizita magazinul Steam, de unde pot cumpăra jocul și îl pot descărca pe dispozitivele lor respective. Jocul este disponibil și pentru joc gratuit, iar jucătorii îl pot descărca din magazinul Steam și pot juca jocul fără nicio taxă.

Counter Strike Global Offensive este un joc multiplayer care pune două echipe una împotriva celeilalte – Teroriştii și Counter-Terrorists. Obiectivul jocului este fie să plaseze o bombă, fie să o dezamorseze, fie să salveze ostatici sau să împiedice teroriștii să facă acest lucru. Jocul se joacă în runde, fiecare rundă având o durată de maximum 1 minut și 55 de secunde. Echipa care câștigă prima 16 runde este declarată câștigătoare a meciului. Înainte de fiecare rundă, jucătorii pot cumpăra arme, echipamente și grenade folosind banii câștigați din câștigarea rundelor sau din uciderea adversarilor. Jucătorii pot, de asemenea, să câștige bani prin îndeplinirea obiectivelor, cum ar fi plantarea sau dezamorsarea unei bombe sau salvarea unui ostatic. Armele și echipamentele disponibile pentru cumpărare includ pistoale, puști, pistoale-mitralieră, puști, grenade și armuri. Jucătorii pot, de asemenea, să câștige bani ucigând adversari sau îndeplinind obiective. Jocul include diverse moduri de joc, inclusiv Casual, Competitive și Deathmatch. În modul Casual, jucătorii se pot alătura sau părăsi jocul în orice moment, iar jocul nu are nicio penalizare pentru uciderea echipei. În modul Competitiv, jucătorii joacă unul împotriva celuilalt într-un mediu mai structurat, unde uciderea în echipă poate duce la o penalizare. Deathmatch este un mod de joc în care jucătorii reapar după ce mor, iar obiectivul este să obțină cât mai multe puncte prin uciderea adversarilor. CS:GO oferă, de asemenea, diferite hărți, fiecare cu propriul aspect și obiective unice. Hărțile sunt concepute pentru a satisface diferite stiluri de joc și pentru a oferi diferite provocări jucătorilor. Unele dintre cele mai populare hărți din joc includ Dust 2, Mirage, Inferno și Nuke.

Terorişti Echipa Terorist este una dintre cele două echipe din CS:GO, iar obiectivul lor este fie să plaseze o bombă, fie să împiedice Antiteroriştii să o dezamorseze. Teroriștii au o gamă largă de arme și echipamente disponibile pentru cumpărare, inclusiv pistoale, puști, pistoale-mitralieră, puști, grenade și armuri. Echipa are, de asemenea, acces la o bombă C4, pe care o poate planta în locurile desemnate de pe hartă. Odată ce bomba C4 este plasată, teroriștii trebuie să o protejeze împotriva dezamorsării de către contrateroriști. Dacă bomba explodează, teroriștii câștigă runda. Dacă contra-teroriștii dezamorsează bomba, teroriștii pierd runda.

Antiterorişti Echipa de combatere a terorismului este cealaltă echipă din CS:GO, iar obiectivul lor este fie să dezamorseze o bombă, fie să salveze ostatici. Counter-Terrorists au o gamă largă de arme și echipamente disponibile pentru cumpărare, inclusiv pistoale, puști, pistoale-mitralieră, puști, grenade și armuri. Echipa are, de asemenea, acces la un kit de dezamorsare, pe care îl poate folosi pentru a dezamorsa o bombă mai repede. Dacă contrateroriștii dezamorsează cu succes bomba sau salvează ostaticii, ei câștigă runda. Dacă teroriștii îi împiedică pe contrateroriști să dezamorseze bomba sau dacă timpul expiră fără ca nicio echipă să-și îndeplinească obiectivul, teroriștii câștigă runda. Arme și echipamente CS:GO oferă o gamă largă de arme și echipamente, fiecare cu propriile caracteristici și puncte forte unice. Jucătorii pot cumpăra arme și echipamente înainte de fiecare rundă, în funcție de suma de bani pe care au câștigat-o din rundele anterioare sau de îndeplinirea obiectivelor. Pistoale sunt armele principale cu care jucătorii încep la începutul fiecărei runde. Sunt ușoare și pot fi folosite cu o singură mână, făcându-le ideale pentru luptă apropiată. Pistoale sunt, de asemenea, disponibile în diferite categorii, cum ar fi pistoale automate, pistoale semi-automate și revolvere. Puștile sunt cele mai versatile arme din joc și sunt folosite pentru lupte la distanță medie și lungă. Ele oferă o precizie ridicată și daune, dar au o rată de tragere mai lentă în comparație cu pistoalele. Puștile sunt disponibile în categorii precum puști de asalt, puști cu lunetă și pistoale-mitralieră. Puștile sunt arme puternice care oferă daune mari la distanță apropiată. Sunt ideale pentru jucătorii care preferă lupta în apropiere și sunt disponibile în categorii precum puști cu acțiune cu pompă, puști semi-automate și puști automate. Grenadele sunt arme aruncate care pot fi folosite atât în scopuri ofensive, cât și defensive. Ele pot fi folosite pentru a deteriora sau ucide adversarii, pentru a-i orbi temporar sau pentru a oferi acoperire jucătorilor. Grenadele sunt disponibile în diferite categorii, cum ar fi grenade fragmentare, grenade fumigene și flashbangs. Armura pentru corp este o piesă esențială de echipament care oferă jucătorilor protecție suplimentară împotriva gloanțelor și explozivilor. Reduce daunele suferite de jucători și poate fi achiziționat înainte de fiecare rundă.

CS:GO oferă o gamă largă de hărți, fiecare având propriul aspect și obiective unice. Hărțile sunt concepute pentru a satisface diferite stiluri de joc și pentru a oferi diferite provocări jucătorilor. Dust 2 este una dintre cele mai populare hărți din CS:GO și este un clasic din versiunile anterioare din serie. Este o hartă cu tematică în deșert, care prezintă două locuri de bombe și oferă un teren de joc echilibrat pentru ambele echipe. Mirage este o altă hartă populară în CS:GO și are o temă din Orientul Mijlociu. Este o hartă relativ mică, care prezintă un loc de bombă și este ideală pentru jucătorii care preferă lupta corp. Inferno este o hartă care prezintă o temă de sat european și este una dintre cele mai provocatoare hărți din joc. Dispune de două site-uri de bombe și necesită multă muncă în echipă și strategie pentru a îndeplini obiectivele. Nuke este o hartă care prezintă o temă a centralei nucleare și este una dintre cele mai complexe hărți din joc. Are două site-uri de bombe și necesită multă coordonare și strategie pentru a îndeplini obiectivele.

Moduri de joc

CS:GO oferă diverse moduri de joc, fiecare cu propriul mod de joc și obiective unice.

Casual este un mod de joc în care jucătorii se pot alătura sau părăsi jocul în orice moment și nu există nicio penalizare pentru uciderea echipei. Jocul se joacă pe baza celui mai bun din 30, iar echipa care câștigă prima 16 runde este declarată câștigătoare.

Competitiv este un mod de joc în care jucătorii joacă unul împotriva celuilalt într-un mediu mai structurat, iar uciderea în echipă poate duce la o penalizare. Jocul se joacă pe baza celui mai bun din 30, iar echipa care câștigă prima 16 runde este declarată câștigătoare.

Deathmatch este un mod de joc în care jucătorii reapar după ce mor, iar obiectivul este să obțină cât mai multe puncte prin uciderea adversarilor. Jocul se joacă pe o bază cronometrată, iar jucătorul cu cel mai mare punctaj la sfârșitul jocului este declarat câștigător.

Cursa înarmărilor este un mod de joc în care jucătorii încep cu un pistol și progresează printr-o listă predefinită de arme obținând ucideri. Jocul se joacă pe o bază cronometrată, iar jucătorul care ajunge primul la sfârșitul listei sau are cel mai mult

CARACTERISTICI

Extragere 100% curată din conținutul jocului Steam

Includeți actualizarea automată încorporată

Configurație de instalare cool

Cea mai mare compresie și instalare rapidă

Inventar complet deblocat (mai mult de 4000 de articole)

Inventar de joc și articole de lucru

Browser de server funcțional cu file Internet, Favorite și LAN

Lucrul în modul offline cu roboți Jucabil pe Internet și LAN

Compatibil cu Windows 10/8/7/Vista/XP SP3 Cea mai bună versiune de Counter Strike Global Offensive No Steam vreodată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *