Thu. Apr 18th, 2024
Download cs 1.6 android APK

Counter-Strike este un alt joc excelent pentru dispozitivele Android. După cum știm cu toții, multe popoare din întreaga lume folosesc internetul și joacă jocuri. Dacă ne uităm la lumea tradițională de astăzi,

Vom vedea că multe jocuri sunt online, oriunde s-ar afla pentru computer sau Android. Oamenilor le place să joace jocuri și același lucru este și cu noul joc numit Counter-Strike. Mai multe persoane folosesc Counter-Strike.

Managementul poate părea foarte dificil și jenant, dar aceasta este doar prima dată. De obicei, începătorii ar trebui să învețe mai întâi managementul. Dar odată ce te obișnuiești cu gestionarea, vei învăța să joci ca pe un computer.

Distrează-te de minune, împușcă-ți și țintește-ți inamicii folosind ecranul cu senzor de pe telefonul mobil sau tabletă. Jocul este mai plăcut când îl poți juca afară, în natură.

Ca să nu mai vorbim de faptul că dezvoltatorii s-au asigurat că jocul este doar o copie a originalului, astfel încât jucătorii să poată simți atmosfera clasică a vremurilor vechi.

Puteți juca în mai multe moduri, primul jucând numai roboți gestionați de un computer. Și în următorul mod de joc, tu și prietenii tăi vă atașați la același server și experimentați jocul împușcându-vă unul în celălalt.

Jucătorul de telefon mobil îi va surprinde pe toți fanii jocului, deoarece funcțiile jocului sunt complet identice cu cele ale versiunii pentru computer. Conectați-vă și selectați țara în care doriți să jucați.

Aveți două echipe din care să alegeți:

Teroriști, trebuie să puneți bombe și să urmăriți timpul, așa că aveți timp să explorați.

Forțe unice, atunci trebuie să ucizi toți teroriștii sau să oprești bomba.

Descărcați CS 1.6 pentru Android Mobile

Cu toții observăm că CS 1.6 este unul dintre cele mai vechi și mai bune jocuri la nivel global și are câțiva fani. Progresul nu se oprește, iar acum nici măcar nu aveți nevoie de un computer pentru a juca Counter-Strike 1.6,

și îl puteți reda pe dispozitive mobile. Acum oamenii îl pot juca pe un smartphone cu Android.

Oamenii se bucură de jocul amintirilor vechi folosind telefonul. Acum CS 1.6 pentru Android este la fel de convenabil decât în mod obișnuit și gratuit!

Counter-Strike 1.6 pentru Android:

Dezvoltatorul acestui joc a transferat acest joc pe Android, astfel încât să puteți juca cu ușurință acest joc stând acasă. În acest joc, există un client CS 1.6 care,

dacă aveți un computer acasă, puteți copia fișiere CS 1.6 precum Valve și CS Strike de pe computer și le puteți pune pe telefonul mobil.
Dacă nu, este în regulă; dezvoltatorul vă învață cum să instalați aceste fișiere. Ei au creat un fișier zip pentru a-l despacheta rapid și a instala aplicația, făcând-o ușor de instalat.

Counter-Strike 1.6 pentru Android:

Mobile Counter-Strike 1.6 Apk este disponibil pentru descărcarea și instalarea dispozitivelor Android cu cerințe minime pentru sistemul de operare Android 4 și versiuni ulterioare.

Oferim APK Counter-Strike 1.6 Apk gratuit pentru cea mai recentă versiune actualizată a v1.35 pe 29 august 2020. A fost descărcat de peste 10 milioane de ori în Magazinul Google Play. Puteți actualiza aplicațiile care au fost descărcate sau instalate individual pe computerul dvs. Android. Reîmprospătarea aplicației vă oferă acces la cele mai avansate funcții și îmbunătățește securitatea și stabilitatea aplicației.

• Counter-Strike Game Cache: folderul trebuie descărcat din backup
• / sdcard / liniuță
• 477 MB din memoria cache dezambalată
• Instalați Xash3D
• Instalează APK, joacă jocul!

Cel mai bun site de filme online:

filme online
filme online gratis
filme hd
filme actiune
filme aventura
filme comedie
filme de animatie
filme de dragoste
filme de familie
filme documentare
filme drama
filme erotice
filme fantastice
filme horror
filme istorice
filme mister
filme noi
filme politiste
filme razboi filme romanesti
filme sf
filme thriller
seriale online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *