Thu. Apr 18th, 2024
Download CS 1.6 WarZone

Aceasta versiune de CS 1.6 WarZone vine cu un design rosu impunator si cu un background superb. CS 1.6 WarZone pastreaza texturile versiunii CS 1.6 Originale.

Această pagină vă va permite să descărcați CS 1.6 WarZone cu ușurință, gratuit și în siguranță. Această versiune a jocului este deja destul de faimoasă și ediția respectivă este interpretarea noastră asupra mărcii. Am creat acest minunat CS 1.6 pentru a vă bucura și de aceea are o mulțime de caracteristici noi uimitoare, cum ar fi designul roșu epic și hud.

Pe lângă noua schemă de culori și fundal, acest Counter-Strike este în mare parte același cu versiunea originală, ceea ce înseamnă că are modele de playere cu aburi, arme standard și texturi de hărți. Prin urmare, este perfect pentru oricine îi place jocul clasic al cstrike, dar simte că versiunea originală a devenit puțin învechită.
Meniul jocului a primit o reproiectare uimitoare, care include o nouă imagine de fundal uluitoare și titluri mari de meniu roșu. Designul este în mare parte roșu, alb și negru, ceea ce funcționează corect. Acest CS are, de asemenea, o coloană sonoră muzicală excelentă și puternică la pornirea jocului. Numai asta vă garantează configurația potrivită pentru un joc bun.

Este posibil să jucați cu roboți dacă doriți să încercați un singur jucător, așa că doar începeți noul joc și alegeți harta dorită. Dacă doriți să jucați online, este disponibil și multiplayer-ul, trebuie doar să selectați „găsiți servere” și să alegeți unul în browser sau pur și simplu faceți clic pe „server aleatoriu” și să vă conectați la una dintre cele mai bune locații instantaneu.

Descărcați CS 1.6 WarZone Descărcați CS 1.6 WarZone Descărcați CS 1.6 WarZone Descărcați CS 1.6 WarZone Descărcați CS 1.6 WarZone Counter Strike 1.6 hd Edition CS 1.6 WarZone Edition Counter Strike 1.6 WarZone Descărcare

Caracteristici:

Design nou
Modele de arme cu abur
HUD original WarZone
Boți (Controale: H)
Garantat pentru a rula pe Windows 10+ și alte versiuni
47/48 proto
Protectie 100% anti-hacking
Viteză de descărcare nelimitată
Instalare rapidă (mai puțin de un minut)

Cel mai bun site de filme online:

filme online
filme online gratis
filme hd
filme actiune
filme aventura
filme comedie
filme de animatie
filme de dragoste
filme de familie
filme documentare
filme drama
filme erotice
filme fantastice
filme horror
filme istorice
filme mister
filme noi
filme politiste
filme razboi filme romanesti
filme sf
filme thriller
seriale online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *