Thu. Apr 18th, 2024
Download CS 1.8

Download Counter Strike 1.8, unul dintre cele mai indragite versiuni de cs. CS 1.8 vine cu modificari asupra: modelelor, skin-urilor, sunetelor, gx-urilor, texturilor si alte modificari.

Aici puteți descărca CS 1.8 Edition — o versiune nou-nouță de Counter-Strike 1.6, cu o mulțime de actualizări uimitoare noi pe care le veți îndrăgi. Acest CS 1.6 este perfect pentru oricine îi plac modificările, deoarece are o mulțime de acestea. Vom vorbi despre ele în curând, dar mai întâi trebuie să vă anunțăm că puteți descărca CS 1.6 prin link direct (cel mai bun mod de a-l obține) sau torrent (pentru utilizatorii uTorrent). Ambele metode funcționează bine și rapid, așa că depinde de tine pe care să o alegi. Acum ne vom scufunda în descrierea acestui Cstrike.

Chiar de la lansarea CS 1.8 suntem întâmpinați cu un design nou uimitor al meniului de joc: o imagine de fundal uluitoare, o schemă de culori frumoasă și o coloană sonoră grozavă. Arată bine, dar haideți să verificăm modul de joc și să intrăm pe un server. Aici începem să observăm și alte lucruri noi: modele de player HD care arată foarte asemănător cu cele originale, dar sunt mult mai detaliate și mai grozave din punct de vedere grafic. Cu acești jucători este mult mai distractiv să joci.
Piesele de arme sunt, de asemenea, noi și inutil să spunem, arată uimitor. Sunetele sunt și ele înlocuite, așa că este atât de distractiv să le declanșați. HUD este, de asemenea, nou, care include un nou radar, font și alte elemente interesante, cum ar fi articole din joc și multe altele. În plus, există hărți noi, dar celebre, cum ar fi de_tuscan, de_dust2002 și de_mirage — toate redate offline dacă doriți. Dacă acesta nu este motivul pentru a descărca CS 1.8 imediat, nu știm ce este. Ia-l acum și nu îți va părea rău, asta garantăm.

În afară de toate acestea, există boți cu care vă puteți juca offline. Un meniu foarte convenabil vă permite să setați configurația potrivită, cum ar fi numărul de jucători, dificultatea, modul de arme și multe altele. Dacă îți place să joci online, te-am prins! Veți avea sute de servere uimitoare din care să alegeți în browser. O protecție puternică vă asigură că sunteți pe deplin protejat și, dacă vă este prea lene să navigați prin diferite servere, faceți clic pe opțiunea „server aleatoriu” și conectați-vă în câteva secunde.

CS 1.6 1.8 Ediția CS 1.6 1.8 Ediția CS 1.6 1.8 Ediția CS 1.6 1.8 Ediția CS 1.6 1.8 Ediția CS 1.6 1.8 Ediția CS 1.6 1.8 Ediția CS 1.6 1.8 Ediția

Caracteristici:

Design nou uimitor
Modele noi de player HD
Noi skin-uri pentru arme HD
Radar nou și HUD
Sute de servere în browser
Protecție puternică
Rulează pe toate tipurile de Windows
Boți și meniu inteligent

Cel mai bun site de filme online:

filme online
filme online gratis
filme hd
filme actiune
filme aventura
filme comedie
filme de animatie
filme de dragoste
filme de familie
filme documentare
filme drama
filme erotice
filme fantastice
filme horror
filme istorice
filme mister
filme noi
filme politiste
filme razboi filme romanesti
filme sf
filme thriller
seriale online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *